Gå til sidens hovedinnhold

Velkommen til gode opplevelser på Lillestrømbibliotekene i høst!

Innsendt (Romerikes Blad)

Nå er høstprogrammet til Lillestrømbibliotekene klart! Høstens arrangementer har noe for enhver smak. Her finner du lærerike foredrag, du kan være med på gode litterære eller filosofiske samtaler, høre om amerikanske presidenter og oppleve forsmak på julen med Prøysen.

Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være påmelding og begrenset antall plasser.

Smakebiter fra høstens program

Du kan blant annet få et nært møte med forfattere som Simon Stranger, Marco Elsafadi og Erika Fatland. Dersom du er mer interessert i å lære noe nytt kan vi anbefale foredrag med Hans Olav Lahlum, hvordan du kan få bedre hukommelse med Andreas Engvig, eller hvordan vi skal løse antibiotikakrisen med Erik Martiniussen. Vil du lære mer om krigen kan du enten få med deg «Hvorfor skal vi fortsatt bry oss om krigen» med Eirik Veum og Trude Teige, eller kanskje du heller vil høre filmskaper og forfatter Nina Grünfeld snakke om boka «Frida – min ukjente farmors krig». Det blir også markering av nordisk litteraturuke i november med blant annet forestillingen «Prøysen for to». For barnefamilier har vi forestillinger som «Hokus Pokus, bli med å syng», høytlesninger, dere kan være med på Harry Potter-dag med Tertitten eller kjenne julestemningen komme på «Jul med Prøysen» i desember.

Kom gjerne innom ditt lokale bibliotek og ta med deg brosjyren vår.

Håper vi ser deg på et av våre gratis arrangement! Ta gjerne med en venn eller kjæreste, men husk å melde deg på!

Kommentarer til denne saken