Norges Varemesse avlyser alle arrangementer ut april 2020

AVLYSER: Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse, sier de setter hensynet til folk i første rekke og avlyser alle arrangementer ut april 2020.

AVLYSER: Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse, sier de setter hensynet til folk i første rekke og avlyser alle arrangementer ut april 2020.

Norges Varemesse avlyser alle arrangementer på Lillestrøm ut april. Tiltaket iverksettes i samråd med kommuneoverlege Hedi Anne Birkeland, som i dag har fattet vedtak om at alle arrangementer i denne perioden avlyses.

DEL

– Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse.

Hensyn til folk i første rekke

Det skriver Norges Varemesse i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

– Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Våre arrangementer på Lillestrøm samler årlig 500.000 deltagere på messer og konferanser. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss, sier Hagen.

Ansatte ble informert om vedtaket i dag, umiddelbart etter at vedtaket ble fattet. De ansatte ble også orientert om at vedtaket vil innebære at det sendes ut permitteringsvarsel til alle ansatte. Det arbeides nå for å kartlegge hvem og hvor mange dette vil gjelde.

– Vi er opptatt av å ivareta de ansatte på en best mulig måte i denne perioden. Dette er åpenbart en krevende situasjon for de det gjelder og informasjonsbehovet vil være stort. Vi skal stille opp for våre ansatte i denne perioden, sier Hagen.

Refunderer billetter

Vedtaket vil også ha konsekvenser for utstillere, leverandører og innleid personal. Disse orienteres nå fortløpende.

Billettsalg til alle arrangementer i den aktuelle perioden innstilles. Norges Varemesse ønsker ikke at noen privatpersoner skal komme økonomisk til skade.

Alle som har kjøpt billetter til arrangementer som gjennomføres i perioden vil få dette refundert automatisk. Publikum trenger derfor ikke ta kontakt for å få tilbakebetaling.

Messene som skulle vært arrangert fremover som nå er avlyst er:

Sjøen for alle

Camp villmark

Bike Expo

Ungt Entreprenørskap

Hagemessen

Ectes

Artikkeltags