Gå til sidens hovedinnhold

Lillestrøm storbandfestival i mini-utgave

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt (Romerikes Blad)

Lillestrøm storbandfestival (tidligere Romerike storbandfestival) har avlyst det store, tradisjonelle arrangementet, men kommer i mini-utgave i år.

Lillestrøm storbandfestival samler årlig rundt 17 storband, ca 300 musikere og ca 500 publikum som kan kose seg med musikk fra 4 scener gjennom en hel kveld. I år er alt annerledes, og den tradisjonelle gjennomføringen av festivalen er ikke mulig å få til. Men som et lite plaster på såret arrangeres en mini-utgave av festivalen lørdag 10. oktober, der de tre arrangørstorbandene spiller hvert sitt sett i den romslige Stjernesalen i Lillestrøm kultursenter.

Sørum storband presenterer høydepunkter fra sine foregående konserter på storbandfestivalen.

Skedsmo storband tar med seg pianist Jens Andreas Kleiven, og presenterer jazzmusikk av bl.a. Chick Corea, Thelonius Monk og Bob Mintzer.

Ett Fett storband tar med seg vokalist Ole Børud, og presenterer musikk av både Gino Vannelli og Ole selv.

Alle tre konserter inngår i samme billett.

Mini-festivalen gjennomføres med alle gjeldende smitteverntilltak. Publikum oppfordres til å forhåndskjøpe billetter på nett, og alle som kjøper billetter sammen blir plassert i samme kohort. Det er også mulig å kjøpe streaming-billett til kun kr 50,- dersom man ønsker å følge konsertene hjemme fra sin egen stue.

Kommentarer til denne saken