(Romerikes Blad)

Lillestrøm var allerede klare for Eliteserien før den siste serierunden og hadde i utgangspunktet ingenting å spille for. Det hadde derimot motstanderen Grorud, som kunne måttet ha spilt kvalifiseringsspill for å beholde plassen i Obos-ligaen.

Det var først de siste femten minuttene av kampen scoringene kom. Først da Oscar Aga sendte Jo Coppens feil vei, etter at bortelaget ble tildelt straffespark.

I det 94. minutt kom likevel utligningen. Unge Philip Slørdahl satte inn 1-1 målet etter et glitrende innlegg foran mål fra kanskje årets beste LSK-spiller, Kaan Kairinen.

Ull/Kisa-tap

På Gjemselund i Kongsvinger var det i utgangspunktet to lag uten noe som helst å spille for. Kongsvinger hadde allerede rykket ned og Jessheim-laget var sikret plassen.

Det så likevel ut som hjemmelaget var de mest sultne og med to mål i første omgang av Mahmoud Laham og Adem Güven, så gikk de til pause med en komfortable ledelse.

Til tross for at Ull/Kisa så ut til å bli snytt for straffespark etter at Kristoffer Ødemarksbakken ble felt i det 69. minutt, var det ikke helt ufortjent at Kongsvinger la på til 3-0 i det 94. minutt ved Sebastian Fjose Berg.

Serievinneren knuste Strømmen

Strømmen som også hadde sikret plassen i neste års Obos-liga møtte Tromsø på eget gress. Det ble tøft for Nesselqvists disipler.

Etter 21 minutter satte Kent-Are Antonsen inn ledermålet og derfra og inn var det aldri tvil om hvordan det ville ende.

2-0 kom etter et selvmål av Kristian Jahr, mens Eric Kitolano la på til 3-0 etter 58 minutter.

I det 78. minutt reduserte Jonathan Lein Valberg for hjemmelaget, men to minutter før full tid, satte Tobias Hafstad spikeren i siste og sørget for 1-4 til årets serievinner.