– MittLillestrøm er en ny satsing jeg er stolte av å presentere for både gamle og nye lesere, sier ansvarlig redaktør i Romerikes Blad, Magne Storedal.

Han forteller at sammen med MittJessheim skal de to nye redaksjonene jakte på nyheter om mennesker, samferdsel, næringsliv, politikk, uteliv, oppvekstsvilkår og byutvikling.

– Gjerne med en urban, positiv vinkling myntet mer på unge enn eldre. MittJessheim og MittLillestrøm skal være for de som bor, jobber og bruker sentrum i de to sterkt voksende byene, sier han.

Dette er MittLillestrøm-redaksjonen:

Bjørn Ivar Bergerud (44), skrivende leder MittLillestrøm

Bjørn Ivar er født og oppvokst i Aurskog, men har de tre siste årene bodd i Lillestrøm, hvor han trives veldig godt. Han kommer til Romerikes Blad fra lokalavisen Indre Akershus Blad på Bjørkelangen, hvor han har jobbet som journalist, nyhetsleder og sist som frontsjef. Som reporter i lokalavis har Bjørn Ivar dekket det som er av stoffområder gjennom en lang karriere. Nå skal 44-åringen lede Lillestrøm-satsingen MittLillestrøm. Bjørn Ivar gleder seg veldig til å jobbe tett på folk og hendelser i en by spekket av historikk, voldsom utvikling og med mange herlige mennesker.

Tips Bjørn Ivar her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Tina Aardahl (32), journalist MittLillestrøm

Tina er født og oppvokst i Aurskog, men har bodd i Lillestrøm i snart ti år. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda, og jobbet i sin tidlige karriere som vikar og frilanser i Romerikes Blad i flere år.

Etter å ha skrevet for ungdom på nettstedet ung.no de siste årene, er Tina veldig fornøyd med å være tilbake i byen og skulle jakte de gode historiene om folk i Lillestrøm.

Oppvekst, skole, byutvikling og næringsliv er noe av det Tina ønsker å ha et ekstra stort fokus på i MittLillestrøm, og hun gleder seg til å treffe alle de engasjerte og fine folka som er like opptatt av Lillestrøm som hun selv er.

Tips Tina her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Stine Løkstad (28), journalist MittLillestrøm

Stine har vokst opp på Kurland i Lørenskog. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda og tok master i journalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Hun begynte å jobbe i Romerikes Blad i 2014. Der har hun jobbet som nyhetsjournalist, og har også vært innom kulturavdelingen i en periode. Som journalist i RB har Stine dekket mange ulike stoffområder.

Nå gleder hun seg til å skrive saker som engasjerer innbyggerne i Lillestrøm. Stine er opptatt av å formidle folks historier, og hvordan avgjørelser som blir tatt på høyere nivå påvirker innbyggerne.

Tips Stine her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Som RB-abonnent får du alt

Som abonnent på Romerikes Blad, har du full tilgang til innholdet på de to nye nettstedene. Ønsker du å abonnere bare på MittJessheim eller MittLillestrøm, kan du også gjøre det.

– De to nye redaksjonene trenger at du som leser involverer deg. Send oss derfor gjerne tips og innspill til hvordan de to nye digitale avisene skal driftes, sier Storedal.