Gå til sidens hovedinnhold

Dette er MittLillestrøm-redaksjonen

Artikkelen er over 1 år gammel

– MittLillestrøm er en ny satsing jeg er stolte av å presentere for både gamle og nye lesere, sier ansvarlig redaktør i Romerikes Blad, Magne Storedal.

Han forteller at sammen med MittJessheim skal de to nye redaksjonene jakte på nyheter om mennesker, samferdsel, næringsliv, politikk, uteliv, oppvekstsvilkår og byutvikling.

– Gjerne med en urban, positiv vinkling myntet mer på unge enn eldre. MittJessheim og MittLillestrøm skal være for de som bor, jobber og bruker sentrum i de to sterkt voksende byene, sier han.

Dette er MittLillestrøm-redaksjonen:

Bjørn Ivar Bergerud (44), skrivende leder MittLillestrøm

Bjørn Ivar er født og oppvokst i Aurskog, men har de tre siste årene bodd i Lillestrøm, hvor han trives veldig godt. Han kommer til Romerikes Blad fra lokalavisen Indre Akershus Blad på Bjørkelangen, hvor han har jobbet som journalist, nyhetsleder og sist som frontsjef. Som reporter i lokalavis har Bjørn Ivar dekket det som er av stoffområder gjennom en lang karriere. Nå skal 44-åringen lede Lillestrøm-satsingen MittLillestrøm. Bjørn Ivar gleder seg veldig til å jobbe tett på folk og hendelser i en by spekket av historikk, voldsom utvikling og med mange herlige mennesker.

Tips Bjørn Ivar her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Tina Aardahl (32), journalist MittLillestrøm

Tina er født og oppvokst i Aurskog, men har bodd i Lillestrøm i snart ti år. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda, og jobbet i sin tidlige karriere som vikar og frilanser i Romerikes Blad i flere år.

Etter å ha skrevet for ungdom på nettstedet ung.no de siste årene, er Tina veldig fornøyd med å være tilbake i byen og skulle jakte de gode historiene om folk i Lillestrøm.

Oppvekst, skole, byutvikling og næringsliv er noe av det Tina ønsker å ha et ekstra stort fokus på i MittLillestrøm, og hun gleder seg til å treffe alle de engasjerte og fine folka som er like opptatt av Lillestrøm som hun selv er.

Tips Tina her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Stine Løkstad (28), journalist MittLillestrøm

Stine har vokst opp på Kurland i Lørenskog. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda og tok master i journalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Hun begynte å jobbe i Romerikes Blad i 2014. Der har hun jobbet som nyhetsjournalist, og har også vært innom kulturavdelingen i en periode. Som journalist i RB har Stine dekket mange ulike stoffområder.

Nå gleder hun seg til å skrive saker som engasjerer innbyggerne i Lillestrøm. Stine er opptatt av å formidle folks historier, og hvordan avgjørelser som blir tatt på høyere nivå påvirker innbyggerne.

Tips Stine her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Som RB-abonnent får du alt

Som abonnent på Romerikes Blad, har du full tilgang til innholdet på de to nye nettstedene. Ønsker du å abonnere bare på MittJessheim eller MittLillestrøm, kan du også gjøre det.

– De to nye redaksjonene trenger at du som leser involverer deg. Send oss derfor gjerne tips og innspill til hvordan de to nye digitale avisene skal driftes, sier Storedal.

Kommentarer til denne saken