– MittLillestrøm er en satsing vi er stolte av å presentere for våre lesere, sier ansvarlig redaktør (konst.) i Romerikes Blad, Lars Lier.

Han forteller at MittLillestrøm sammen med MittJessheim og MittLørenskog skal bidra til å gjøre Romerikes Blad til en enda bedre lokalavis i de områdene på Romerike der det bor mest folk.

– Våre lokalredaksjoner jakter nyheter om mennesker, samferdsel, næringsliv, politikk, uteliv, oppvekstsvilkår og byutvikling, Gjerne med en urban, positiv vinkling myntet mer på unge enn eldre. MittJessheim, MittLillestrøm og MittLørenskog er for de som bor, jobber og bruker sentrum i de tre områdene på Romerike som vokser mest, sier han.

Dette er MittLillestrøm-redaksjonen:

Tina Aardahl (32), journalist MittLillestrøm

Tina er født og oppvokst i Aurskog, men har bodd i Lillestrøm i snart ti år. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda, og jobbet i sin tidlige karriere som vikar og frilanser i Romerikes Blad i flere år.

Etter å ha skrevet for ungdom på nettstedet ung.no de siste årene, er Tina veldig fornøyd med å være tilbake i byen og skulle jakte de gode historiene om folk i Lillestrøm.

Oppvekst, skole, byutvikling og næringsliv er noe av det Tina ønsker å ha et ekstra stort fokus på i MittLillestrøm, og hun gleder seg til å treffe alle de engasjerte og fine folka som er like opptatt av Lillestrøm som hun selv er.

Tips Tina her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Stine Løkstad (28), journalist MittLillestrøm

Stine har vokst opp på Kurland i Lørenskog. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda og tok master i journalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Hun begynte å jobbe i Romerikes Blad i 2014. Der har hun jobbet som nyhetsjournalist, og har også vært innom kulturavdelingen i en periode. Som journalist i RB har Stine dekket mange ulike stoffområder.

Nå gleder hun seg til å skrive saker som engasjerer innbyggerne i Lillestrøm. Stine er opptatt av å formidle folks historier, og hvordan avgjørelser som blir tatt på høyere nivå påvirker innbyggerne.

Tips Stine her eller ting MittLillestrøms tipsnummer: 95043900

Som RB-abonnent får du alt

Som abonnent på Romerikes Blad, har du full tilgang til innholdet på alle våre nettsteder.

– Vi trenger at du som leser involverer deg. Send oss derfor gjerne tips og innspill til hvordan de to nye digitale avisene skal driftes, sier Lier.