↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

932 60 311
909 45 151

Besøksadresse

Torvgata 6
2000 LILLESTRØM
  1. Beskrivelse

Best sammen!

Tom & Jerry, Lennon & McCartney, Fish & Chips, Romeo & Julie, Simon & Garfunkel, Ben & Jerrys, Mulder & Scully, Beavis & Butthead, Wallace & Grommit, Mary-Kate & Ashley, Bonnie & Clyde, Cheech & Chong, Asterix & Obelix, Gin & Tonic, Sonny & Cher, Barbie & Ken. Poenget? Det er lite som slår en god duo.

Derfor slår Ahlin og Novateur seg nå sammen.

Hvorfor? Fordi vi er en god match, fordi vi utfyller hverandre og fordi vi skal gi våre kunder enda bedre forutsetninger for at kommunikasjonen skal skinne. Vi vil rett og slett at bedriftene i regionen skal lykkes!

De to byråene Ahlin og Novateur har hver for seg etablert seg som tydelige aktører innen reklame og kommunikasjon, og samarbeider med en rekke betydelige selskaper i Lillestrøm og omegn, men også merkevarer av nasjonal størrelse. Nå blir de to til én, med mål om å skape et komplett kompetansemiljø som skal bidra til regionens vekst.


Tett på byen og næringslivet

-  Med sentral kontorlokasjon, midt i byen, kan vi nærmest føle byens puls. Det skal vi bruke for alt det er verd og være en aktiv deltaker i å gjøre byen til et attraktivt sted å jobbe og leve, forteller Christer Futsæter, daglig leder og gründer i Ahlin kommunikasjon.

Selskapenes, som tidligere har ligget kun et steinkast fra hverandre, samlokaliseres nå i det tidligere Nordea-bygget på torvet.

  Vi har et sterkt ønske om å bygge attraktive kompetansemiljøer i Lillestrøm for at regionen kan tiltrekke seg dyktige arbeidstakere og nasjonale merkevarer. Et sentralt grep er å slå sammen det som i våre øyne er de sterkeste kommunikasjonsmiljøene. Ved å gjøre dette evner vi å levere reklame og kommunikasjonstjenester av svært høy kvalitet, fortsetter Christer.

-  Eller sagt på en annen måte, nå kan vi skape et skape et komplett miljø for moderne kommunikasjon. På den måten setter vi Lillestrøm på kartet innenfor nok en bransje, forteller han.


Allerede i gang

-  Ahlin og Novateur er allerede godt i gang med samarbeidet, og har rukket å gjennomføre flere prosjekter sammen. I følge Truls Grønli Olsen, daglig leder i Novateur, ser det ut til å være en god match:

I Ahlin fant vi en perfekt partner, vi utfyller hverandre på en god måte. Novateur bringer lang erfaring og ekspertise på eiendomsmarkedet og place-branding til bords, og Ahlin kommer inn med sin strategiske tilnæring til markedsføring og kommunikasjon. Til sammen gir det en rigg som gjør at vi kan gyve løs på kommunikasjonsoppgaver og merkevarer av vesentlig størrelse, forteller Truls.

Felles for begge selskapene er et flermedialt, digitalt og moderne syn på markedsføring, et omfattende nettverk av eksterne leverandører og en tilnærming til merkevarebygging som skaper langvarige kunderelasjoner.

-  Nå skal vi bruke tiden på å skape en god kultur, og vi gleder oss til å ta i bruk mulighetene et stort kommunikasjonsmiljø skaper. Det vil komme kundene våre til gode, fortsetter Truls.

-  Vi har rett og slett et brennende ønske om vekst og utvikling for selskapene i regionen. Alt ligger til rette for det, potensialet er enormt. Dette er vårt bidrag, avslutter Christer og Truls.